Over ons

Motorolie is een product met een flink prijskaartje.
Althans, als je naar een autodealer of een tankstation rijdt. Prijzen van €15 tot €30 per liter vormen eerder een regel dan uitzondering.

In 2014 zijn we begonnen om een goedkoper alternatief te bieden voor mensen die op zoek zijn naar een A-merk voor een kleine prijs. In de eerste instantie deden we dat via marktplaats.nl, waarbij de centrale ligging in Barneveld en de lage prijs zorgden voor een stabiel en uitbreidend klantenbestand.

Omdat de verkoop via Marktplaats veel administratie met zich meebrengt is er sinds 2016 een webwinkel geopend. Een bestelling is zo voor u en voor ons overzichtelijk en het proces van betaling en verzending is zo veel mogelijk geautomatiseerd.

Directoil.nl verkoopt vanuit huis en niet vanuit het magazijn. Dit betekent dat we ook 's avonds beschikbaar zijn voor het afhalen van motorolie. Het ontbreken van een showroom zorgt ervoor dat onze olie nog goedkoper kan zijn. Onze olie is afkomstig van Nederlandse, Belgische en Duitse fabrieken. De motorolie is dagelijks af te halen in Barneveld, wel ontvangen we graag een telefoontje alvorens u komt.

Maandelijks breiden wij het assortiment verder uit. Mocht u een artikel missen op onze site, neem gerust contact op, dan kijken we wat de mogelijkheden zijn!

Wellicht tot ziens!

Met vriendelijke groet,

Jan Willem
www.directoil.nl

© 2016 - 2021 DirectOil | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel