Over ons

Motorolie is een product met een flink prijskaartje.
Althans, als je naar een autodealer of een tankstation rijdt. Prijzen van €15 tot €30 per liter vormen eerder een regel dan uitzondering.

In 2014 zijn we begonnen om een goedkoper alternatief te bieden voor mensen die op zoek zijn naar een A-merk voor een kleine prijs. In de eerste instantie deden we dat via marktplaats.nl, waarbij de centrale liggen in Barneveld en de lage prijs zorgde voor een stabiel en uitbreidend klantenbestand.

Omdat de verkoop via Marktplaats veel administratie met zich meebrengt is er sinds 2016 een webwinkel geopend. Een bestelling is zo voor u en voor ons overzichtelijk en het proces van betaling en verzending is zo veel mogelijk geautomatiseerd.

Directoil.nl verkoopt vanuit huis. We hebben geen showroom en dat zorgt ervoor dat we vele malen goedkoper zijn dan auto(materialen)handels en tankstations. Onze olie is afkomstig van Nederlandse, Belgische en Duitse fabrieken. De motorolie is dagelijks af te halen in Barneveld, wel ontvangen we graag een telefoontje alvorens u komt.

Maandelijks breiden wij het assortiment verder uit. Mocht u een artikel missen op onze site, neem gerust contact op, dan kijken we wat de mogelijkheden zijn!

Wellicht tot ziens!

 

Gastenboek

  • 25-11-2020 - Snelle service en gunstige prijzen. Ik raad directoil iedereen aan.
    Top! lees meer
  • 20-11-2020 - Lekker goedkoop! lees meer
  • 05-10-2020 - Twee keer per jaar ben ik van de partij en...  lees meer
Plaats een bericht
© 2016 - 2020 DirectOil | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel