Uitleg motorreiniging

In de motor van de auto ontstaat in de loop der tijd viezigheid zoals slib en lakachtige vervuiling. Deze vervuiling zorgt voor extra slijtage/veroudering en voor een motor die minder goed draait. Dit is op drie manieren aan te pakken:

Optie 1: Zo’n 200 kilometer voordat u de olie wisselt voegt u een mild reinigingsmiddel toe aan uw motorolie. Bijvoorbeeld de hieronder genoemde ‘olieslib spoeling’. Gedurende deze 200 km wordt uw motor schoon ‘gewassen’, en bij de oliewissel wordt de troep afgevoerd. Liqui Moly is het meest toonaangevende en duurste merk op het gebied van motorspoeling. Echter: Onze prijzen zijn de laagste van de BeNeLux, zodat het niet alleen goed werkt, maar ook leuk blijft!

Optie 2: Zo’n 10 minuten voordat u de olie wisselt voegt u een motorspoeling toe. Deze is wat agressiever dan het reinigingsmiddel bij optie 1. In 10 minuten tijd weken alle ongewenste stoffen los en ze worden met de oude olie verwijderd tijdens de oliewissel. Wij bieden u een zeer hoogwaardig en hoogstaand middel: de 'Liqui Moly Motorspoeling'.

Optie 3: Na de oliewissel voegt u ‘motor protect’ toe. Dit vormt een flexibel en ultradun filmlaagje wat de motor beschermt tegen slijtage en tegen hechting van troep. Gebruik dit middel als uw motor schoon is (door optie 1 of 2 te gebruiken). De 'motor protect' van het merk Liqui Moly, die wij u mogen aanbieden, is van ongeëvenaarde Duitse kwaliteit en gaat wel 50.000 km mee!

Optie 2 en 3 combineren? Dat kan met het middel 'Liqui Moly Motorclean'. Het reinigt de motor zoals beschreven in optie 2 en het voegt een filmlaagje toe zoals beschreven in optie 3. 

Bovenstaande opties spreken over het schoonmaken van de motor. Het kan zo zijn dat dit niet alle problemen oplost, doordat vervuilingen in het brandstofsysteem. Wij hebben reinigingsmidddel voor zowel benzine- als dieselmotoren. Dit wordt toegevoegd aan de branstof en het elimineert de ongewenste stoffen.

We hebben:
- Brandstofsysteemreiniger voor Diesel
- Brandstofsysteemreiniger voor Benzine
- Injectiereiniger voor nieuwe benzine-auto's waarbij de spuitkoppen zijn vervuild.
 

Om het assortiment compleet te maken hebben we ook:
- Een middel tegen rammelende klepstoters
- Een middel dat olielekkage stopt

 

© 2016 - 2021 DirectOil | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel